Nor Azri @ Alek
Yeah....Da tiba la masanya,timbul uda rasa keboringan yg tahap dewa...argh...Aku sda dpt rsakan apa yg di alami ole abg aku...Fuh,mmg gni lar...Actually,i'm not really boring coz i got some anime on my computer,so that word "boring" disappeared for a while...hohoho..
Aku mnta maaf la ya,sbb aku ne ska tul dwibahasa...haha...maklum lar,english pun bkn nya expert sgt.... XD

Actually,aku post ne pun sbb kesunyian...yala,sbb "bini" pun x msg..apatah lg aku ne pula kredit hbis tempoh...Nah,ngam btul lar...Grr...Leceh btul la klu macam ne...Tp x pa lar...Aku harus hadapi semua ini..Sbb klu mo hilang kan keboringan tu dan perlukan kegembiraan mg bnyk ujian tu...Ujian dr Maha Esa...Ada jga la sometimes aku gembira psal hbis uda kan SPM...relax uda minda..x lg mo pikir2 apa nilai "x" dan "y"... :D

Kelmarin,pg 1borneo...Fuh,pnya rmai org...Mcm ikan sardin jak...hahahaa....So many language they use...ada brunei,ada cina,ada khadazan,ada pilipin, dan mcm2 lar....XD..

So,next week on wednesday got reunion with my old friend from primary school AND my cousin ask me go out with them....Grr...Too MANY request on wednesday....I gotta think about it...huhuhu...

I don't know how to end this post...whahaha..funny la bha kan klu x tau ending...sot..!
That's what going on last week... :D


ALEK WALKER@NOR AZRI
Nor Azri @ Alek
Assalamualaikum dan salam sejahtera and hola... :D

Jd hri ni jam 10.30 pagi offically aku tidak lg digelar sbagai budak lencana..hahahaha... ^_^

Emm,happy?x jga la...ada la sikit2,x la bnyk sgt...happy sbb hbis uda skolah kan..haih..Yang aku x happy ne,result spm...fuh...dead tau..harap2 result aku credit smua...Klu 1-2 A,alhamdulillah....
hehehe

KECEWA
ada la jgak,pasal sejarah la...haih...sikit jak study tp ada jga la x ingat....jd jawapan nya bwat story telling la...grr...Aku harap2 sgt sejarah aku credit...apatah lg maths..aku mo 60+ keatas la...
lg satu,msti ar aku rindu kawan2 aku...kawan yg slalu bwat lawak....hahaha......trus terang la...aku rindu satu maktab sabah tu...wow,pelik kan...hahah...ya la...ada jga werid people dlm skolah tu....
hahaha...I miss maktab sabah very much

CINTA??
no komen la..sbb mcm besa la...klu bercinta ne,msti bnyk dugaan kan....haih,mcm2 dugaan jgk ada d dunia ne...ssah mo faham...apa2 pun aku harus hadapi nya dengan penuh keimanan...harap2 aku ngan dya x berpisah....Amin... :D

wanna more?wait for next post.. (^_^)