Nor Azri @ Alek

assalamualaikum.... ^^
aku trasa mcm mo post something d hujung bulan januari ne,maklum la...Bsok sda bulan dua,pastu dkat ngan CNY lg...Nah,ngam la tu kan...hehe..Lgpun,budak skolah cuti sminggu sda..Last year,mnada cuti sminggu..paling2 pun tiga hari seja.... XD
Tp ne la,mnunggu result..tanam anggur d rumah..hehehe..
CNY nnt,insya-Allah..kmi mo pg kundasang,hehehehe...msti ramai org tu kan?
harap2 aku dpt kuar la 9/2/2011 tu nnt... ^^

Apa2pun,mo ucapkan kepada cina2 d Malaysia ... :P

Happy Chinese New Year (^_^)
Nor Azri @ Alek
Capricorn

Lelaki ini lebih berhati- hati dalam hidup , dan selalu melakukan sesuatu berdasarkan kaedah .Dia tidak suka menukar -nukar rancangan yang telah dibuatnya .Dia agak pendiam ,suka bekerja sendiri .Dia adalah jenis pendendam dan akan ingat pada kejahatan yang di lakukan terhadap dirinya hingga bertahun-tahun .Mungkin dialah paling tidak menarik kerana dia mendekati wanita menggunakan cara intelek .Dia mungkin kurang selesa dengan wanita yang beremosi tinggi tetapi sanggup berkahwin dengannya jika dia boleh membantu mencapai kejayaan dalam kerjaya .Lelaki ini sukar jatuh cinta ,tetapi jika sudah jatuh cinta ,dia akan amat mencintai .Dalam hidup bercinta ,dia kurang di sukai .Dia mementingkan keluarganya , dan dia akan akan menyatakan apa yang dia fikirkan .Apabila berkahwin ia agak lokek dari segi kewangan .Dalam pergaulan , dia lebih suka kepada yang lebih tua dan konservatif.
Nor Azri @ Alek
Oh...pejam celik,pejam celik...sda masuk 2011..sungguh pantas masa itu berlalu...Mgkin 2011 ini mempunyai benda2 yg baik dr 2010...Fuh..!Too many sweet and bad memory on 2010..I wonder what's going on this 2011...

Seterusnya,aku masih teringatkan result SPM aku...kadang2 aku bersndiri,aku terasa x sdap ati....X tau la samada psal SPM atau x..tp harap2 semua kredit la... :D

Baru-baru ni,aku ada pg KL...aku hairan knp budak2 pkai bju skolah..Oh,rpanya musim skolah da pun bermula....buli2 aku lupa...wahahaha....XD..

Aku harap tahun 2011 ne bnyk bnda2 baik dr 2010 dan aku ingin mencapai cita2 aku untuk menjd designer... ^^